Totalentreprise

Kontakt os for et godt tilbud på totalentreprise

Få samlet hele dit byggeri under ét tag med totalentreprise. Vi varetager hele byggeprocessen på fornemste vis.

Få et skræddersyet tilbud, der passer til din opgave.

Du kan altid ringe til os på 40 63 30 48 – eller blive ringet op af os.

Totalentreprise i Holstebro

Hos Byggefirmaet SLG A/S varetager vi totalentreprise, hvor vi fungerer som din primære kontaktperson hele vejen igennem dit byggeprojekt. Har du et større byggeprojekt, du står overfor, giver det god mening at samle hele byggeriet under samme virksomhed. Så slipper du for, at skulle gøre fodarbejdet selv og samtidigt holde styr på diverse håndværkere fra forskellige virksomheder. Har du et nybyggeri, en større renovation eller udvidelse, kan du med fordel overlade hele ansvaret hos os. Du kan derfor nøjes med at blive ført ajour med processen og få et udførligt overblik over projektet.

Alt i totalentreprise

Byggefirmaet SLG A/S giver dig alt i totalentreprise. Vi indsamler byggetilladelserne, vi klarer murerarbejdet, tømrerarbejdet, kloaktilslutningerne & VVS, malerarbejdet, El-arbejdet og i det hele taget entreprenørarbejdet som helhed. Vi har maskinerne, personalet og det rette værktøj til rådighed og er godt rustet til at påtage os en bred række opgaver undervejs i projektet. Med os har du det hele samlet ét sted, og det letter trykket på dig markant. Lad os om at gøre det, vi gør bedst, så du får det ønskede resultat til punkt og prikke.

Professionelt team til totalentreprise

Du får et top professionelt team til rådighed, når vi påtager os dit projekt. Vi har både egen muremester og tømre og vores under entreprenører er nøje udvalgte ud fra langvarigt samarbejde samt deres kvalitetsarbejde.

Du slipper for selv at koordinere faggrupper på tværs af brancher og virksomheder. Vi udfører opgaven til din tilfredshed, og som vi har aftalt.

Her skal du vælge totalentreprise

Der er visse større opgaver, som i den grad effektiviseres af at samle det hele under samme tag, da det er både billigere og mere effektivt. Nybyggeri er en ting, vi har stort fokus og erfaring i. Skal du have noget ført op fra bunden kan du spare utroligt meget tid og penge på at hyre en enkelt virksomhed til at stå for det, hvis denne har kompetencerne og ressourcerne. Det har vi hos Byggefirmaet SLG A/S, og vores enorme netværk gør, at skulle der mod forventning opstå noget, hvor vi har brug for hjælp, har vi adgang til de rette fagfolk, maskiner og andet, men her er vi heldigvis selv rigtigt godt dækket ind.

Professionel rådgivning igennem hele byggefasen

I forbindelse med både store såvel som mindre byggeprojekter er det altid en rigtig god idé at sørge for at rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan hjælpe til med at sikre, at man får skræddersyet netop den løsning, som passer til ens konkrete behov. Vi tager dig igennem hele processen fra start til slut og sammensyr det rette tilbud til dig. Derfor skal du vælge Byggefirmaet SLG A/S som din totalentreprise samarbejdspartner.