Mureropgaver

Kontakt os for et godt tilbud på murerarbejde

Få styr på alt murerrelateret med en kompetent og autoriseret murermester. Lad os sætte os ned til en uforpligtende samtale om dit projekt.

Du kan altid ringe til os på 40 63 30 48 – eller blive ringet op af os.

Mureropgaver

Kompetent murermester

Hos Byggefirmaet SLG A/S får du en murermester, der er vant til at kombinerer et solidt klassisk håndværk med et moderne design. Uanset hvad din opgave går på.

Vi har igennem tidens løb, varetaget et utal af murerjobs for private, det offentlige og for erhverv, og de fleste af vores tidliger kunder kommer igen, uanset om det er nybyggeri, større eller mindre ombygninger .

Vi varertager  alt fra badeværelse, køkken, anlæg til tilbygninger, facaderenovering, nybyggeri og meget andet.

Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi  sørger for løbende at uddanne vores folk.

Du vil ikke være i tvivl om, når Byggefirmaet SLG A/S  har udført et stykke murerarbejde for dig. Det vil være solidt, grundigt undersøgt og kvalitetstjekket og ikke mindst leveret til tiden, samt opryddet efter medarbejderne.

Byggeplads med struktur og fokus.

På  byggepladsen, er det meget normalt – især ved større projekter – at der er andre håndværkere til stede. Dette er vi vant til og vil ikke forstyrre vores arbejde. Vi søger altid for  at føre en god dialog med øvrige håndværkere.

Vi ved der kan være trængsel og der overlappende arbejde, bestræber vi os altid på, at indgå i en god dialog med bygherre omkring planlægningen, da tingende skal gå op i en højre enhed.

Vi arbejder bedst når der er struktur og fokus og ALTID med respekt for kundens projekt. Derfor møder selvfølgelig vi altid til tiden og sørger for at være færdig til aftalt tid og vi rydder altid op efter os selv.

Derfor kan du trygt lægge dit murerarbejde i vores hænder.

Første gang du skal bruge en murermester ?

Vi tager en stille og rolig dialog om, hvordan vi løser  din opgaven bedst muligt. Vi vil tage en dialog omkring alt hvad der er i opgaven lige fra folkene, der skal bruges, prisen, materialer, tidsplan, og hvad du yderligere gerne vil have svar på.

Dialogen bliver transparent og uformel, og inden vi er færdige, sikre vi os, at du er helt med.

Kommunikationen spiller ingen rolle ift. om det er et større byggeprojekt eller blot et badeværelsesprojekt.

Dialogen kan varierer fra projekt til projekt, men proceduren og resultatet vil være det samme; nemlig at du går herfra med klarhed og en god fornemmelse for, præcis hvordan det bliver lavet og med visheden om, at projektet er i gode hænder.

Søg en erfaren og professionel murermester

Vi vil altid råde dig til til, at du søger en professionel murermester til dit renovationsarbejde. Amatørarbejde kan spottes lige med det samme, og udbedringen af dette kan blive dyr. Derfor anbefaler vi altid at vælge professionelle fagfolk, som laver dette her til dagligt og som er uddannet og på kurser løbende for at holde alt ved lige. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os og få et godt tilbud på netop DIN opgave. Det koster ikke noget at spørge, og vi skal nok finde en løsning på det hele.

Byggefirmaet SLG A/S er ligeledes også en del af ; Dansk byggeri som er din garanti for kvalitetsarbejde.