Entreprenør arbejde

Kontakt os for et godt tilbud på entreprenørarbejde

Da vi dækker et bredt spektrum af opgaver i entreprenørfaget, er vi det sikre valg til, at arbejdet bliver udført ordenligt.

Få et skræddersyet tilbud, der passer til din opgave.

Du kan altid ringe til os på 40 63 30 48 – eller blive ringet op af os.

Entreprenør med erfaring & snilde

Stig Lund Gade, har mere end 30 års erfaring inden for branchen og 23 år som selvstændig og ved entreprenør arbejde er det vigtigt at have kompetente fagfolk til at få hele processen til at flyde effektivt. Han kordinere alle processer med øvrige håndværkere og sørger for, at alle involverede overholder aftalte deadlines.

Det er vigtigt ALDRIG at gå på kompromis med kvaliteten af materialerne, eller arbejdet der udføres. Byggefirmaet SLG A/S er din topprofessionelle byggeentreprenør. Vi kommer med 30 års erfaring i bygge- og konstruktionsbranchen på tværs af et væld af forskellige opgaver for vidt forskellige kunder og klienter.

Det kan være svært, at jonglere mange bolde i en byggeperiode, ved siden af fast arbejde og familie. Vi hjælper dig eller gør det hele for dig hvad vedr. byggeri, og i sidste ende sparer vi dig både for tid og ikke mindst penge.  Slutresultatet bliver lige som du ønsker det, ned til mindste detalje.

Vi har de bedste og nøje udvalgte samarbejdspartner lige fra arkitekter til elektriker.

Vi hjælper dig med at skræddersy hele dig byggeri og du slipper for frustrationerne når du vælger Byggefirmaet SLG A/S.

Stort netværk & erfaring som entreprenør i Midtjylland

Den store variation i vores arbejde gennem tiden har givet os et fantastisk udgangspunkt indenfor branchen. Vi har indsigt i alle slags situationer og opgaver, store såvel som små, og vores erhvervsnetværk spænder bredt i Midtjylland. Vi har adgang til nogle af de bedste håndværkere til hver pågældende opgave, og vi sørger for en klar rød tråd af kommunikation hele vejen igennem.

Få erfarne & effektive håndværkere

Hos Byggefirmaet SLG A/S råder vi over en bred vifte af fagfolk og eksperter.  Vi sørger altid for, at du har de bedste folk til rådighed til din opgave. Vi har ligeledes adgang til alle de maskiner vi skal bruge, samt udstyr der kan klare opgaven på den mest effektive måde. Vi er klar over, at tid er penge, så vi har stort fokus på effektiviteten i vores entreprenørarbejde.  Vi er uddannet i nedbrydning af PCB og Asbest.

Skal der bruges kraner, teleskoplæssere, gravere, gummiged og meget mere, så står vi til rådighed. Vi kan derfor varetage langt de fleste opgaver indenfor entreprenørarbejde, og er du i tvivl, så slå lige på tråden på 40633048. Så får du hurtigt et konkret svar på, om vi kan varetage den pågældende opgave med vores ressourcer, men det tror vi nu nok vi kan.

Erhverv & Privat – Ingen opgave er for stor eller lille!

Byggefirmaet SLG A/S tilbyder entreprenørarbejde til mindre opgaver såvel som helt store projekter. Det gør ingen forskel for os, om du har brug for hjælp til småt anlægsarbejde, eller det drejer sig om et stort renoveringsprojekt. Vi har erfaring med murerarbejde, anlægsarbejde, beton arbejde, tømrerarbejde og jordarbejde og meget mere. Alt dette spænder over private personer såvel som større erhvervskunder, hvor der er tale om omfattende renoveringsprojekter på større bygninger. Vi har igennem mange år arbejde med virksomheder, private og boligforeninger,. Derfor kan vi sikkert varetage rollen som entreprenør på alle slags projekter i Holstebro og omegn. Dette har også givet os en god indsigt i menneskerne bag. Dette er nemlig vigtigt for os ift. kommunikationen.

Klar kommunikation med en rød tråd

Som kunde vil du altid gerne have et klart overblik over, hvad der skal laves, hvem der laver det specifikt, hvornår delene bliver lavet, og hvad det løber op i m.m. Det er lige meget, om du er privat eller erhvervsperson. Dette er ting, du gerne vil have helt styr på undervejs i processen. Derfor har vi hos Byggefirmaet SLG A/S stort fokus på kommunikationen. Vi forsyner dig med løbende opdateringer og alt den information, du har brug for. Når vi indgår et samarbejde, kan du være forsikret om, at du aldrig står udvidende hen om arbejdet. Vi håndtere eller guider dig lige fra byggegrundens køb, indsamling af byggetilladelse, undersøgelser, diverse tilslutninger, Vvs, kloark og El. Vi forsøger at holde dig 100 procent opdateret fra start til slut, så du får leveret et stykke entreprenørarbejde i top kvalitet.